Hlavička LOGO
trans

 
   

e-mail : wildlife-photo@seznam.cz
Telefon : +420 776 571 165 https://www.facebook.com/profile.php?id=100008256603993

Bookmark and Share

Přednášky

Fotografie, zážitky a zkušenosti z cest prezentuji formou cestopisných přednášek a multimediálních prezentací. Již několik let používám své fotografie v přednáškách pro širokou veřejnost, školy i pro užší skupiny lidí na odborných seminářích. Kromě cestopisných přednášek prezentuji také užší pojednání zejména na témata související s ochranou přírody a zdravotní problematikou volně žijících a zoo zvířat. Cena za přednášku je 2000 Kč a cestovné (5Kč/km) v připadě již hotové přednášky a 3000 Kč a cestovné v případně nové přednášky. Na akcích podporujících ochranu přírody a zvířat budu rád přednášet zdarma! Vše závisí na konkrétních situacích a vzájemné dohodě a proto mě neváhejte kontaktovat.

Některé z již prezentovaných přednášek: Aljaška - země medvědů, lososů a ledovců, Jihoafrická republika, Kalahari, Keňa, Národní parky Jižní Afriky I., Národní parky Jižní Afriky II., Národný park Poloniny, Máme se bát velkých šelem v naší přírodě? (vlk, rys a medvěd - biologie, výskyt, konflikt s lidmi a ochrana na území České republiky), Volně žijící zvířata v ZOO - procházka po zoo ve Dvoře Králové tak trochu jinak..., Zdravotní problémy pozorované u zvířat v Africe, Nejistá budoucnost rohatých obrů (přednáška o aktuální problematice pytláctví u nosorožců).

 

Srdečně Vás zvu na přednášku o přírodě Národního parku Poloniny!

Zde můžete shlédnou krátký trailer na přednášku:

https://www.youtube.com/watch?v=0wBoPUvTYBk

trans

NÁHODNÁ KLÍČOVÁ SLOVA /TAGS/:

mnohonožka archispirostreptus giant millipede diplopoda afrika africa south jihoafrická republika gemsbok national park transfrontier kalahari kgalagadi makro macro best medvěd aljašský ursus arctos gyas brown bear ursidae medvědovití lovící losos salmon aljaška alaska peninsula katmai national park medvěd aljašský ursus arctos gyas brown bear ursidae medvědovití lovící losos salmon aljaška alaska peninsula katmai national park medvěd aljašský ursus arctos gyas brown bear ursidae medvědovití lovící losos salmon aljaška alaska peninsula katmai national park best volavka popelavá ardea cinerea grey heron birds ptáci aves brodiví ciconiiformes volavkovití ardeidae česká republika czech republic evropa europe popoplavá graureiher vták s rybou fish letící flying best
© 2013 - Lukáš Pavlačík - wildlife-photo.cz  |
| Webové stránky vytvořil: Dušan Sedlačík, postaveno na redakčním systému WebBoss | 
www.webboss.cz |